BEREIKBAARHEID

Het telefoonnummer van de praktijk is: 0546-562417.
Op maandag en donderdag kunt u mij rechtstreeks bellen op het telefonisch spreekuur: maandag van 12.30 - 13.00 en donderdag van 11.30 – 12.00 uur.
Daarnaast kunt u ten allen tijde een bericht inspreken op mijn antwoordapparaat. Ik probeer u dan zo spoedig mogelijk terug te bellen, meestal dezelfde dag.

De praktijk is gevestigd aan de IJsvogel 103 in Vriezenveen.
Vanaf april 2007 werk ik ook in het Kulturhus in Westerhaar, in een ruimte in de huisartspraktijk van dr. Nillessen, Hoofdweg 132 in Westerhaar. Ik ben hier aanwezig op maandagochtend en donderdagmiddag.
De praktijk aan de IJsvogel bevindt zich op de 1e verdieping en is daarmee niet rolstoeltoegangelijk. Heeft u moeite met of kunt u niet traplopen, dan maak ik met u een afspraak in Westerhaar. Daar werk ik op de begane grond.
De mindfulnesstrainingen worden gegeven in de Johanneshoeve, Dalweg 39, Westerhaar. Dit is een locatie in het buitengebied van Twente, gemakkelijk bereikbaar vanuit de gemeente Twenterand maar ook vanuit Almelo, Wierden, Borne,Ommen en Hardenberg.

Routebeschrijving naar de IJsvogel 103:
De IJsvogel is een zijstraat van de Verzetstraat. De Verzetstraat loopt ten zuiden parallel aan het Westeinde, de hoofdstraat van Vriezenveen. Nr 103 is het eerste huis aan de rechterkant als U vanaf de Verzetstraat de IJsvogel oprijdt.Vervanging tijdens afwezigheid:
Tijdens vakanties en eventuele afwezigheid door ziekte of nascholing,wordt gezorgd voor vervanging. Op het antwoordapparaat en de website (zie onder: actueel) staat de naam van een van de collega’s waarmee ik regelmatig samenwerk.
Buiten kantooruren en in het weekend kunt u kontakt opnemen met de centrale huisartsenpost Almelo, tel. 088- 5880588.

Crisis:
In alle gevallen van afwezigheid is in crisissituaties de huisarts de meest aangewezen kontaktpersoon. Buiten kantooruren en in het weekend kunt u kontakt opnemen met de centrale huisartsenpost Almelo, tel. 088- 5880588. Indien zij dit wenselijk achten, schakelen ze de crisisdienst van Dimence in.